Дунапрен

Лекота, еластичност, продължителен живот…
Дунапренът е основен материал, използващ се във всички легла за мекота и комфорт. Използва в два вида плътност главно в мебелната и автомобилната промишленост – за тапицерия на мебели и превозни средства, матраци, възглавници, седалки, облегалки, за постелки, уплътнения, опаковки, изделия за бита и др.

Ани текстил е представител на Органика България ООД и предлага различни типове дунапрен и изделия от дунапрен.

Стандартни типове дунапрен – за производство на мебели и матраци, дунапрен за легло, произведени с висококачествени суровини по технология бeз използване на фреони.

Високоеластични типове дунапрен – използва се за производство на облегалки или меки седалки в мебелната промишленост и в комбинация с други типове дунапрен, в меки до средно твърди матраци за ниска до средно тежка категория на употреба. Високоеластичен дунапрен са подходящи за производство на комфортни и луксозни мебели.

Трудногорими типове дунапрен – за производство на мебели и матраци, произведенивисококачествени суровини по технология бeз използване на фреони. Трудногоримите типове дунапрен СМЕ – 40 40 В и СМЕ – 36 40 В отговарящи на изискванията за горимост. Подходящи са за обществени сгради и помещения със специални изисквания за горимост.

Ребонд – повторно свързана мека ПУ пяна с висока плътност и твърдост – за производство на спортни тепихи, елементи на мебели, звуко и топлоизолации, опаковки, за спортни съоръжения, изолации, уплътнения и др.

Ани текстил предлага дунапрен в широка гама от плътности:
Етерни типове дунапрен за производство на мебели и матраци с плътност от 20 до 40 кг/м.куб. и твърдост от 2,5 до 4,5 кРа – дунапрен Т – 20 40, Т – 22 42, Т – 25 36, Т – 25 45, Т – 30 30, Т – 30 37, Т – 40 40 и др.

Всички типове дунапрен се предлагат във вид на листи, фолио, стандартни изделия, включително изделия със сложна конфигурация.
Ани текстил предлага изделия от дунапрен – матраци с висока плътност, с профил осигуряващ пружинен ефект и устойчива конструкция, листи от дунапрен, блок дунапрен, различни формати от дунапрен, дунапренов пух и възглавници от дунапрен, анатомични възглавници и възглавници от пух.

За повече информация за предлаганите в магазина видове дунапрен и изделия от дунапрен заповядайте в магазина.
За връзка с нас виж ТУК