Дамаски Таня – магазин за дамаски

Дамаски Таня е най-големия магазин за дамаски, аксесоари и механизми за мебели в България…
Дамаски Таня е създана през 1991 г. Основната и дейност на фирмата е внос и износ на дамаски, кожи, дунапрен и аксесоари за мебелното производство. Фирмата работи с големи водещи производители на дамаски и кожи предимно от Турция, Европа и Сирия.
Основни клиенти на фирмата са водещи мебелни заводи в България за производство на мека мебел и партньори от хотелиерската дейност.
В Дамаски Таня – магазин за дамаски предлага богата гама дамаски над 1500 вида и всички аксесоари за производство на мека мебел, както за търговци на едро, така и за редовите купувачи на дребно. Ще намерите тента, ватин, велкро, шивашки материали, ширити и конци, силиконова вата, хасе, силиконов пух, мебелни ластици, тапицерско лепило, декоративни украшения за мебели – камъни, брошки, копчета, кабъри, ламели и др. Предлагаме различни видове механизми и сглобки за мебели, мебелни крачета, подлакътници за мебели и походни легла, текстил и картон за мебели, завеси и много други необходими материали за производството на мебели.
Дамаски Таня е представител на Органика България ООД и предлага различни изделия от дунапрен – стандартни типове дунапрен, високоеластични типове дунапрен и трудногорими типове дунапрен. Дунапрен се предлага се във вид на листи, фолио, конфекционирани изделия, включително изделия със сложна конфигурация.
Дамаски Таня е дистрибутор на Мeрaл – България и водещи белгийски фабрики производители на механизми за мебелната промишленост. Дамаски Таня предлага различни видове механизми за мебели – за канапета и дивани, подматрачни механизми, клик-клак, механизми за повдигане, амортисьорни механизми, механизми падащ гръб, механизми подматрак и други.
Дамаски Таня е най-големия магазин за дамаски, аксесоари и механизми за мебели в България.