Декоративен синджир за мебели, метален

Декоративни елементи – аксесоари  за мебели.
Магазин Ани текстил предлага декоративен синджир за мебели, метален. Цвят: злато и сребро.
Декоративниият синджир е аксесоар за мебели. Използва се за украса и декорация на мебели в производството на мека мебел. Приложението на декоративин елементи за украса, отразява последните модни тенденции в производството на мека мебел.
Каталог: Декоративни елементи за мебели
Каталожен номер: 7001
За повече информация за предлаганите в магазина аксесоари и декоративни елементи, вижте каталог ДЕКОРАТИВНИ ЕЛЕМЕНТИ