Дамаски

Богата палитра от цветове, десени, естествени и изкуствени влакна…
Магазин Ани текстил предлага богато разнообразие от текстил и дамаски. Дамаските са основният компонент от качеството на меката мебел, те създават стил и завършен вид на вашите мебели, усещане за уют, спокойствие и комфорт. В магазина ще намерите дамаски в разлчни цветове, десени, декорация и материали – флок, шунил, микрофибър, кадифе, рипс, жакард и др.
Магазин Ани текстил работи с висококачествени дамаски и предлага най-голямо разнообразие на дамаски, представени в над 300 модела и над 100 вида разцветки допълнени с голям асортимент от еко кожи. Освен дамаски Ани текстил предллага различни видове текстил – тенти /плат за чадъри и сенници/, пердета, завеси, хасе, хастар различни цветове, промазан плат, ватин, хасе щампа, плат за матраци, мебелин, капитониран плат за мебели и друг вид текстил.

Ако се нуждаете от помощ и съвет при избора и покупката на дамаска за мебели или друг вид текстил, свържете се с нас по телефона или заповядайте в магазина. Нашият екип ще ви помогне да направите правилния избор.

За повече информация за предлаганите в магазина текстил и дамаски,
вижте каталог ДАМАСКИ и каталог ТЕКСТИЛ